Welcome to Jocuri gatit | jocuri de gatit!
Members
Username:

Password:

 Remember me
You have 47 more plays before you must register
Register
Statistics
Total Files: 40
Played Today: 24
Overall Played: 709,826
Total Members: 5
Users online: 6 (0 members, 6 guests)
Most Popular
Portocala Stoarsa (48,084 times)
Spring rolls (46,855 times)
Pui la cuptor (39,644 times)
Gatim Prajituri (35,219 times)
Bucataria Chinezeasca (29,812 times)
Newest
Fast food in masina (12,197 times)
Bauturi racoritoare (26,167 times)
Pui la cuptor (39,644 times)
Portocala Stoarsa (48,084 times)
Shaquita Pizza (13,436 times)
Top Players
madalina92711 (106 plays)
damllasu (59 plays)
carmen (16 plays)
admin (4 plays)
alice twilight (0 plays)
Search

Links
No links
More Links
Jocuri gatit | jocuri de gatit > Preparate Culinare

Câștigarea potului cel mare la loterie online nu este artă, ci este pricepere!

Șansele de a obține orice premiu atunci când joci la loterie este de 1 la totalul numerelor de la respectiva variantă de joc jocuricalaaparate.biz. Posibilitatea de a asocia în mod corect toate cele șase numere sunt mult mai mici. Cu toate acestea, acest joc de noroc generează, în medie, de la unu la douăzeci de milionari pe săptămână. Fiecare jucător de loterie ar dori să între în acest top al "norocoșilor 20". Noi îți oferim câteva sfaturi despre alegerea numerelor de loterie care te vor ajuta la câștigarea unui premiu mare pentru că loteria nu este artă, ci este pricepere.

Alege atât numere pare, cât și impare

Combinațiile formate în mod exclusiv numai din numere pare sau impare nu sunt deloc obișnuite (acestea apar doar în 3% dintre toate cazurile câștigătoare). Prin urmare, optează pentru combinații cu numere pare și impare atunci când joci la loteria ta preferată, într-un raport de 3 la 2 sau 2 la 3!

Urmărește numerele "fierbinți" și pe cele "reci"

Există un sistem special de alegere a numerelor de loterie. Conform celor mai recente date, cele mai frecvente numere de la loterie sunt: 26, 16, 41, 32, 22 și 23. Lista celor mai puțin extrase numere (a celor considerate a fi “reci”) include 65, 60, 67, 68 , 66 și 61. Este foarte important să nu joci mergând pe celebrele combinații de “numere norocoase” sau care au legătură cu anumite date din viața ta. Până la urmă, chiar dacă loteria este un joc de noroc, o să observi că și statistica joacă un rol important pentru a ajunge pe lista câștigătorilor.

Există numere care pot fi considerate ca fiind norocoase?

Specialiștii de la jocul de loterie consideră că există și astfel de numere, cel mai cunoscut număr norocos fiind 7. Există o probabilitate foarte ridicată ca foarte mulți jucători să aleagă acest număr pe biletul de loterie.

Calculează suma numerelor pe care vrei să le joci la loteria online

Iată un alt sistem de alegere a numerelor pentru loterie. După ce ai ales 6 numere pe care să le joci la orice tip de loterie online, adună-le valoarea și asigură-te că suma lor se încadrează în intervalul 141 - 240. 70% din toate combinațiile câștigătoare se încadrează în acest interval. Poți alege două sisteme de selectare a numărului de loterii și să le implementezi împreună. Probabil, acest lucru va conduce la creștere cotele tale câștigătoare.

Alege-ți numere de pe întreaga zonă cu numere a biletului de loterie!

Este necesar să alegi numerele de pe întreg biletul de loterie- nu doar pe cele din partea partea inferioară sau superioară a acestuia. Statisticile arată că combinațiile câștigătoare care conțin numai numere alese din partea de sus a biletului sau din partea de jos a acestui nu prea sunt frecvent întâlnite printre biletele câștigătoare de la loterie. Așa că, nu te limita niciodată la a-ți alege numerele de pe întreg biletul de joc, pentru că în acest fel îți vei crește șansele de câștig!

Copyright © 2009 Jocuri gatit | jocuri de gatit. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.
Reteaua noastra:Jocuri cu avioane | Jocuri barbie | Jocuri masini | Jocuri copii | Jocuri pentru copii | Jocuri barbi
Parteneri directoare: